Вхід | Реєстрація

Новосанжарський район: пожежа в боксах гаражів агрофірми «Ворскла»

О 18:40 20-го березня у селі Старі Санжари Новосанжарського району в боксах гаражів ТОВ АФ «Ворскла» виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 375 м2, дерев’яні ворота боксу та пошкоджено двоє дерев’яних воріт боксу. Підрозділами МНС о 21:05 пожежу було локалізовано, о 21:30 – ліквідовано. Врятовано 10 вантажних автомобілів, 8 тракторів, будівлю боксів гаражів. В гасінні приймали участь відділення підпорядкованої державної пожежної частини №22 селища Нові Санжари, відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Полтави та відділення місцевої пожежної охорони села Лелюхівка.

Жертв та постраждалих немає. Збитки та причина пожежі встановлюються.

На місці події працювала оперативно-мобільна група на чолі з начальником Територіального управління МНС у Полтавській області Романом Кириленком.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2012, 19:20 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації