Вхід | Реєстрація

Ревнощі призвели до злочину

Ревнощі призвели до злочину

Для молодого подружжя з Котелевщини березневий вечір обіцяв бути радісним та приємно насиченим.
Цього дня до них мала приїхати молода пара з Полтави. В очікуванні добрих посиденьок, господиня дому, як годиться, накрила на стіл, а господар завбачливо підготував «необхідне» до столу. Щоб було веселіше, запросили й місцевого товариша.
Гості із візитом не забарилися. Посиділи, погомоніли, випили по чарчині. Після 12-ї години ночі продовжити розваги вирішили на місцевій дискотеці. Танцювали й веселились недовго. Майже через годину компанія із п’яти осіб знову повернулася за святковий стіл.
У компанію приєдналися ще троє – дівчина та двоє чоловіків 30-річний молодик та 17-річний парубок. Господиня щедро пригощала гостей, а коли ті вирішили попрощатися, жінка вирішила провести їх до воріт. У цей момент на вулицю перекурити вийшов господар оселі. Його неабияк розлютила «картина» милої бесіди його жінки з двома чоловіками, тому, не довго думаючи, він вирішив «нагадати» непроханим гостям «хто в домі господар».
Взявши пляшку з-під горілки, чоловік підбіг до чоловіків і вдарив кожного по голові, тим самим спричинивши обом черепно-мозкові травми і забої головного мозку. Молоді люди швидко покинути подвір’я неадекватного чоловіка. А подружжя, ніби нічого й не сталось, приєдналися до своїх гостей чаювати собі далі.
О 2 годині ночі втомлена насиченими подіями компанія вирішила розходитися, а тому чоловік та жінка погодилися провести додому одного із гостей. Господар на всяк випадок прихопив з собою рушницю, на зберігання якої, як з’ясували правоохоронці, дозволу не мав.
За іронією долі дві компанії знову зустрілися і бійки між чоловіками було не уникнути. У нерівній боротьбі (чоловік мав при собі зброю, постраждалі – палиці) почали гамселити один одного. Пролунав постріл рушниці, та куля вилетіла в небо, не зачепивши нікого з учасників побоїща.
Наразі проводиться подальша перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.
Окрім того, вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи за статтею 263 Кримінального кодексу України (зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу), що карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.


Автор: Тетяна Назаренко, за матеріалами УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2012, 14:27 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації