Вхід | Реєстрація

30% українського цукру виробляє Полтавщина

Хоча цього року обсяги виробництва солодкого продукту дещо знизилися, це ніяк не вплинуло на лідерські позиції нашої області на цукровому ринку. Про це говорили на нараді в ОДА, присвяченій підсумкам роботи цукрової галузі регіону. Цьогоріч Полтавщина зібрала майже 2,5 мільйона тонн буряків, а це не багато-не мало 325 тонн цукру. Але й це ще не межа, адже на цукрових заводах є ще не перероблена сировина. Та вже зараз виробникам цукру потрібно потурбуватися про збільшення сировинної бази.
А от, хто зробив неочікувано значний внесок у розвиток галузі, так це глобинці. Цієї осені вони виготовили найбільше цукру.
Проте, в інших районах не все так добре. У Карлівці два місцевих цукрозаводи простоюють, і сільгосппідприємства змушені возити буряки на переробку в сусідню Харківську область. Валерій Асадчев пообіцяв посприяти вирішенню проблем карлівських цукроварів.

Автор: www.ltava.poltava


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 15:05 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації