Вхід | Реєстрація

Полтавські велосипедисти відкрили велосезон

Полтавські велосипедисти відкрили велосезон

Аби відкрити велосезон 2012 близько 200 велосипедистів зібралися в центральному парку, де традиційно вони розпочинають свої масові заходи.

Відкрив свято голова правління ГО "ВелоПолтава" Валерій НУРУМОВ:

— Відразу ж хочу привітати всіх присутніх зі світлим святом Великодня. І це мабуть символічно, що в ці святкові дні ми відкриваємо новий велосезон. Приємно бачити нові обличчя, які приєдналися до велоруху, і так само "старих" добрих друзів! А, особливо тих, хто приїхав на наше свято з інших міст!
Всіх учасників свята також привітала начальник Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Людмила КАЛАПТУРОВСЬКА:

— Наш центр всіляко підтримує велорух як в місті Полтаві, так і по всій області. Колись Сократ говорив: "Здоров'я - не все, але все без здоров'я - нічого". Тож бажаю Вам міцного здоров'я та активного відпочинку.

Під час заходу проводився збір благодійних внесків на придбання велосипеду для вихованців Полтавської загальноосвітьоної школи-інтернату № 2 І-ІІІ ступенів ім.Н.К.Крупської Полтавської облдержадміністрації. В перший день акції велосипедистами було зібрано 1480 грн, але акція на цьому не закінчилася. Благодійні внески можна залишити в магазині "ВЕЛОЦЕНТР" або переказати на рахунок, який вказаний на форумі "БЫСТРЕЕ ВЕТРА".

Після велопробігу центром міста велосипедисти виїхали в район дамби в с. Вакуненці, де продовжили святкування відкриття велосезону. Представники туристсько-спортивного клубу "Спеллерс" провели серед учасників велогонку. Переможцем в категорії "юніори" став Андрій Солодовник, в катерогіі "жінки" перемогу здобула Настя Головченко, а в категорії "чоловіки" переміг Андрій Терехов. Організатори також вручили приз самій молодшій учасниці змагань — Олесі (8 років).

Організатори свята ГО "ВелоПолтава" та ТСК "Спеллерс" пропонують всім полтавцям пересідати на екологічно чистий вид транспорту - велосипед та активно відпочивати, адже рух - це життя!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2012, 12:49 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації