Вхід | Реєстрація

У Полтаві байкери зняли зимовий мототоксикоз

У Полтаві байкери зняли зимовий мототоксикоз

Сьогодні у Полтаві власники залізних коней офіційно відкрили сезон. Як розповіли самі байкери, кататися почали вже давно, але погода ніяк не дозволяла зібратися широким загалом, щоб поспілкуватися та показати полтавцям свою організованість.

Десь опівдні полтавці на мотоциклах почали збиратися біля пам'ятника Зигіну, а через дві години вже з'їжджалися на Соборній площі.

Зацікавлення викликала і тендітна дівчина за кермом японського мотоцикла. Тіна розповіла, що їй 18 років, а їздить вона з 8 років. Каже, що часто люди дивуються бачачи дівчину за кермом байка.

Японські, китайські, радянські - мотоцикли різних кольорів та моделей можна було побачити  на площі. Здивовані полтавці постійно підходили та фотографували побачене.

А коли півсотні байкерів вишикувалися у колону, то на початку Жовтневої взагалі зібрався цілий гурт людей, щоб побачити, що ж буде далі.

А байкери, домовившись про свої подальші дії, рушили з ревом моторів та сигналами у бік Корпусного парку. Після цього вони поїхали до вакулинської дамби, щоб поїсти каші та випити чаю, приготованих на вогнищі.

Як розповів Новинам Полтавщини президент клубу «Black fox» Сергій (Арієць), зима для байкерів - це такий собі мототоксикоз. У цей складний час вони розбирають та збирають мотоцикли, щоб хоч чимсь себе зайняти. А мета сьогоднішнього виїзду - не тільки відкрити сезон, а й показати автомобілістам, що мотоциклісти - повноцінні учасники дорожнього руху і їх потрібно помічати, а не підрізати!


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2012, 15:44 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації