Вхід | Реєстрація

Утилізація шприців – проблема громадська

Утилізація шприців – проблема громадська
Державні та громадські організації повинні об’єднати свої зусилля для профілактики ВІЛ-інфекцій, лікування, догляду та підтримки інфікованих і хворих на СНІД.
Що цьому заважає в області, з’ясували учасники круглого столу, який відбувся у Полтаві на базі обласного Центру здоров’я. В його роботі, крім громадських організацій, взяли участь представники державних органів влади, головні лікарі медичних закладів Полтавщини.
Лікарі не заперечують, що доволі часто їм за своїми професійними обов’язками не вистачає часу на профілактику. І саме тут їм на допомогу приходять громадські неприбуткові організації. Їх роботу фінансують різноманітні міжнародні благодійні фонди.
Обласний благодійний фонд «Громадське здоров’я», який ініціював «круглий стіл», одним із перших на Полтавщині розпочав допомагати наркозалежним.
Утилізація брудних шприців і досі залишається проблемою майже в усіх районах області. Найближчим часом її планують вирішити спільними зусиллями громадських організацій та державних медичних установ. Щоправда, яким чином – на «круглому столі» так і не вирішили.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 11:32 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації