Вхід | Реєстрація

Міліціонери упіймали бракон’єра з тонною риби

Міліціонери упіймали бракон’єра з тонною риби

У продовж двох місяців на території Полтавської області проводиться операція «Нерест», яка направлена на попередження та виявлення екологічних злочинів, браконьєрської діяльності та захист біоресурсів водного простору.

Впродовж тижня на території Глобинського району працівники ДАІ Полтавщини на дорогах області викрили чотири факти перевезення свіжовиловленої риби загальною вагою 3352 кг без відповідних документів.

Останній факт трапився 26-го квітня. Близько 11-ї години працівники взводу ДПС із забезпечення супроводження на 2 кілометрі автодороги Градизьк-Глобино затримали автомобіль «Форд Транзит» під керуванням 34-річного водія, мешканця смт. Градизьк.

В своєму авто чоловік перевозив близько 1130 кг свіжовиловленої риби, а саме короп, карась, лящ та судак без відповідних документів.

Автомобіль з вантажем та водієм було доставлено в Глобинський райвідділ міліції для подальшої перевірки.

У більшості випадках водії не можуть пред’явити документи на свій багаж, як і пояснити саме походження риби в своїй машині.

Робота працівників ДАІ в даному напрямку триватиме і надалі.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2012, 14:40 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації