Вхід | Реєстрація

Щоб не повадно було красти

Новий рік завжди приносить із собою радість і відчуття свята. Та для працівників комунального підприємства «Декоративні культури» в цю пору настають гарячі дні. Адже їм треба обробити ялинки спеціальною рідиною у всьому місті, щоб уберегти їх від зловмисників.
Як повідомив начальник КП «Декоративні культури» Сергій Сілаєв, на даний час у Полтаві таким чином оброблено вже близько 60% новорічних красунь, а до середи наступного тижня цю роботу передбачають закінчити.
Минулого вівторка спеціалісти підприємства оббризкували ялинки, які ростуть біля кінотеатру імені Котляревського. «Це спеціальний розчин, нешкідливий для людей і дерев, доки вони знаходяться на вулиці, — розповів Сергій Сілаєв. — Якщо ж комусь захочеться зрубати таку красуню, то в теплому приміщенні ця рідина починає виділяти різкий неприємний запах і погіршує самопочуття людей. Така практика існує вже багато років і стала традицією для нашого міста. Проте, незважаючи на ці запобіжні заходи, факти зрубування ялинок трапляються щорічно. За останні 4—5 років у центральній частині міста ялинки не крадуть, а от на околицях, на жаль, поодинокі випадки ще зустрічаються. Згідно з новими правила покарання, штраф для тих, хто нищить зелені насадження, складає від 2 до 2,5 тисячі гривень».

Автор: Любов ПРИЙМАК, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 11:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації