Вхід | Реєстрація

Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

4 травня о 13:40 до оперативно-координаційного центру ТУ МНС у Полтавській області надійшло повідомлення, що в селі Кротенки Полтавського району на вулиці Зарічна в житловому будинку виникла пожежа.

До місця події було направлено 1 відділення підпорядкованої державної пожежної частини №32, 1 відділення підпорядкованої державної пожежної частини №2, 1 відділення підпорядкованої державної пожежної частини №3 міста Полтави, а також 1 відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

На момент прибуття рятувальників полум’я охопило другий поверх та майже весь дах будинку. Загальна площа загорання становила близько 270 кв. м.

Унаслідок пожежі було знищено другий поверх та дах будинку.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем при проведенні вогневих робіт.


Автор: ТУ МНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2012, 09:57 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації