Вхід | Реєстрація

Лауреатам премії імені Леоніда Бразова вручили дипломи

Лауреатам премії імені Леоніда Бразова вручили дипломи
У Полтавському національному державному педагогічному університеті імені В. Г.Короленка відбулося урочисте вручення обласної премії імені Леоніда Бразова.
Дипломи лауреатів отримали: Лідія Віценя (за книгу поезій «Усе в житті не випадково»); Іван Нечитайло (за книгу новел, оповідань і повістей «А життя дається раз...»); Валентин Посухов (за збірку публіцистичних творів «Земля скарбів»); Наталія Коломієць (за збірку радіоп'єс «Літо відповідей»); Володимир Пащенко (за монографію «Гончарова правда про духовність і церкву»).
Звертаючись до лауреатів, заступник голови обласної ради Петро Ворона зазначив: «Ваша творча праця відзначена премією, заснованою на честь нашого земляка, письменника Леоніда Бразова, який пройшов нелегкий життєвий шлях, зумів зберегти чисту душу, зробив значний внесок у розвиток українського слова.
Обласна рада й надалі сприятиме підтримці творчих особистостей, які плідно працюють на царині рідної мови, збагачуючи духовність нашого народу».
Учасники зібрання - представники творчої інтелігенції, студентської молоді, члени оргкомітету Премії, лауреати Премії різних років - переглянули телевізійний фільм про життєвий і творчий шлях Леоніда Бразова, створений митцями Полтавської обласної державної телерадіомовної компанії «Лтава», концертну програму за участю вокального ансамблю «Жива вода», вокального гурту «Джерело» факультету філології та журналістики ПНДПУ імені В. Г. Короленка, сцену із драми Леоніда Бразова «Фортеця» у виконанні артистів академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М. В. Гоголя.

Автор: Олег Журавльов, www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 12:29 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації