Вхід | Реєстрація

Прийшов святий Миколай!

Він допомагав бідним знедоленим людям у найскрутніші хвилини життя несподівано і завжди так, щоб цього ніхто не бачив. Робив добро і не чекав на подяку. І особливо опікувався дітьми, яких любив усім серцем і кожному прагнув подарувати хоч крапельку своєї любові. Він - це святий Миколай!
В Україні є багато дітей, до яких він просто ніколи не приходив, які навіть і не знають про нього. Дітей, яких жорстока доля оставила наодинці зі світом, своєю хворобою, без батьківського тепла та родинного затишку. Проте вони така ж безтурботна малеча, яка теж сподівається на свято та вірить в казку.
Вже доброю традицією полтавських податківців стало приходити з подарунками до дітей у день святого Миколая. Цього разу, незважаючи на морозну погоду, "миколайчики" прибули до Михайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи - інтернату, що у Диканському районі. Тут навчаються 96 вихованців. Від усього колективу податківців області дітлахам було подаровано санчата, лижне спорядження, велосипеди, магнітофон, набори для дитячої творчості та солодощі. Сподіваємося, що вони стануть у нагоді вихованцям школи - інтернату, які в свою чергу будуть слухняними та гарно вчитимуться.
Розмальовки, податкові абетки та солодкі подарунки привезли у Градизьку спеціальну загальноосвітню школу - інтернат, Комсомольський притулок "Надія" та Кобеляцький інтернат працівники Кременчуцької об'єднаної податкової інспекції. З "миколайчиками" від податківців Гадяцької МДПІ та Лубенської ОДПІ зустрінуть свято і вихованці Гадяцької та Майорщинської шкіл - інтернатів. Шкільне приладдя та цукерки отримали дітлахи Великосорочинської школи - інтернату від шефів з Миргородської об'єднаної податкової інспекції.
Подібні благодійні акції за сприяння податківців області проходять постійно. Адже ще 2003 року податкова служба Полтавщини взяла шефство над 28 навчальними закладами регіону, серед яких школи, ліцеї, інтернати. І до свята малеча в них не залишається без подарунків.
Святий Миколай завжди робив чудо, на яке так чекала протягом року малеча. Тож і податківці власними силами вирішили хоч якось створити свято хлопчикам та дівчаткам. І дивлячись у їх щасливі очі розумієш, що хоча б у цей день мрія маленьких громадян України здійснилася. Бо на те він і є - святий Миколай!

Автор: ДПА у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 13:07 | Диканька | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації