Вхід | Реєстрація

У Козельщинському районі уже двічі пограбували птахоферму

У Козельщинському районі уже двічі пограбували птахоферму

Птахоферма в  одному із сіл Козельщинського району лише за останні кілька тижнів двічі ставала об’єктом злочинних посягань - злодії так і норовлять поцупити звідти птицю.

Так, днями правоохоронці встановили, що крадіжку 12 гусенят і 8 каченят з ферми на суму 550 гривень, що мала місце напочатку травня поточного року, вчинив 29-річний чоловік.

Крім того, інший 30-річний молодик у той самий період поцупив із вищеназваної птахоферми 20 качок та 32 гусей. Цього разу збитки для власника склали вже 1400 гривень.

За даними фактами ведеться перевірка. "Любителі живності" будуть відповідати перед Законом за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї частини статті передбачає штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Лайло Вікторія, www.mia-pl.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2012, 13:38 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації