Вхід | Реєстрація

П’ятеро людей отруїлися чадним газом

Учора в смт. Шишаки до приймального відділення ЦРЛ поступило 3 потерпілих з діагнозом - отруєння чадним газом, внаслідок несправності газового опалювального котла в житловому будинку. Будинок належить громадянину В., 1942 р.н., пенсіонеру. Потерпілі: громадянин В., його дружина - громадянка В., 1943 р.н., та пасинок - громадянин П., 1973 р.н., інвалід 2-ї громадянин. Нині всі знаходяться на лікуванні в терапевтичному відділення ЦРЛ, стан задовільний. Днем раніше чадним газом отруїлися миргородці.
Як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, до приймального відділення Миргородської ЦРЛ поступило 2 потерпілих: чоловік, який працює диспетчером в Лубенській філії ВАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ», та його дружина (оператор вагонного депо Полтава). На сьогодні їх стан задовільний.
Загалом, за минулу добу рятувальники зареєстрували на території області 13 надзвичайних подій. З них: 7 пожеж, 3 дорожньо-транспортні пригоди (2 чол. травмовано в т.ч. 1 дитина), 2 випадки отруєння чадним газом, 1 нещасний випадок на воді (1 чол. загинув).

Пожежі виникали:
м. Полтава Ленінський район вул. Сакко, в трикімнатній комунальній квартирі виникла пожежа в житловій кімнаті. Кімната належить громадянці О., 1929 р.н., пенсіонерці. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 1 кв.м. Збитку не нанесено. Врятовано кв. №4 на суму 20 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі громадянином П. 1953 р.н., тимчасово не працюючим, проживаючим в кв. №2 даного будинку. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-3.
Семенівський район с. Тарасівка вул. Гомонова, в господарстві громадянина Ч., 1949 р.н., пенсіонера, виникла пожежа в господарчій будівлі. Вогнем пошкоджено електричну розетку та 20 кг. ячної соломи урожаю 2009 року. Внаслідок пожежі від отруєння продуктами горіння загинула тільна корова. Збиток - 7 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електромережі. Пожежа погашена господарем до прибуття підрозділу МНС. На місце пожежі виїжджало1 відділення СДПЧ-31.
смт. Нові Санжари вул. Чкалова, в житловому будинку громадянина А., 1938 р.н., пенсіонера, виникла пожежа. Вогнем пошкоджено веранду житлового будинку на площі 9 кв.м. Збиток - 1 500 грн. Врятовано житловий будинок на суму 17 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електролічильника. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-22.
м. Гадяч вул. С.Швидкого, на 2-му поверсі 3-го під’їзду п’ятиповерхового житлового будинку виникла пожежа в електрощитовій. Вогнем пошкоджено електролічильники, автомати захисту та електропроводку. Збитки встановлюються. Причина пожежі - підпал. Після пожежі громадянку С. було госпіталізовано до Гадяцької ЦРЛ і буде направлено на лікування до Полтавської обласної психлікарні. Пожежа не гасилася, підрозділи МНС не викликались.
м. Кременчук Автозаводський район вул. Куйбишева, В господарстві громадянки Л., 1963 р.н., працюючої секретарем в 3-й міській лікарні, виникла пожежа в господарчій будівлі. Вогнем пошкоджено старе домашнє майно та сміття на площі 6 кв.м. Збитку не нанесено. Врятовано господарчу будівлю на 23 000 грн. Причина пожежі - необережність при курінні чоловіка господарки громадянина Л, 1966 р.н., працюючого водієм в ТОВ «Міс». В гасінні приймали участь 2 відділення СДПЧ-12.
смт. Чутове вул. Спортивна, в господарстві громадянина В., 1968 р.н., працюючого водієм в Чутівській ЦРЛ, виникла пожежа в автогаражі. Вогнем знищено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 3 кв.м. Збиток - 500 грн. Врятовано гараж, майно, що знаходилось в ньому та поряд збудовану господарчу будівлю на загальну суму 40 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електромережі. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-36.
м. Комсомольськ вул. Леніна, під час руху в автомобілі «Пежо-405», 1991 року випуску, виникла пожежа. Автомобіль належить громадянці Г.,1964 р.н. Автомобілем за дорученням керував громадянин К., 1988 р.н. Вогнем знищено передній бампер, державний номерний знак, фари, навісне обладнання відсіку двигуна. Пошкоджено капот та пофарбування передніх крил. Збиток - 15 000 грн. Врятовано автомобіль на 35 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електромережі автомобіля .В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-21.

ДТП виникали:
м. Кременчук Автозаводський район. На перехресті вул. Жовтневої та вул. 29 Вересня сталося ДТП, внаслідок якої в автомобілі «Фольксваген-Пассат», 2006 року випуску, виникла пожежа. Автомобіль належить громадянину В., 1977 р.н., тимчасово не працюючому, проживаючому по вул. Першотравневій, 1, кв. 80. Вогнем пошкоджено двигунний відсік. Збитки встановлюються. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-14.
Решетилівський район 292 км а/д Київ-Харків, водій автомобіля «ДЕУ-Сенс» громадянин Р., 1967 р.н., скоїв зіткнення з автомобілем «Івеко-Делі», під керуванням громадянин а М., 1958 р.н. Внаслідок ДТП громадянин Р. отримав перелом лобкової кістки, ушиб хребта і доставлений в Решетилівську ЦРЛ.
Семенівський район с. Мирони вул. Леніна, водій автомобіля «ВАЗ-21214» громадянин Т., 1975 р.н., скоїв наїзд на пішохода громадянку В., 1998 р.н. Внаслідок ДТП громадянин В. отримала перелом правої ноги і доставлена в Семенівську ЦРЛ.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 13:28 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації