Вхід | Реєстрація

Директора ПТУ №22 відзначили за проведення Дня цивільної оборони

Директора ПТУ №22 відзначили за проведення Дня цивільної оборони

Керівник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Діденко на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому, 11 червня, пояснив, що у всіх школах та ПТУ районі вивчається 70-годинний навчальний курс «Захист Вітчизни!». Як підсумок його вивчення наприкінці навчального року проводиться День цивільного захисту. Цього року краще показників у цьому питанні добився колектив ПТУ №22. Він зачитав наказ начальника цивільної оборони Кременчука – міського голови Олега Бабаєва щодо результатів проведення Дня цивільної оборони в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах міста. На апаратній нараді директора ПТУ №22 Аллу Гордієнко нагородили почесною грамотою за високий рівень підготовки та проведення Дня цивільного захисту.

Як повідомив начальник відділу з питань НС та ЦЗН Автозаводського райвиконкому Сергій Діденко, згідно плану роботи 26 червня на базі ЗОШ №28 буде проведено показове заняття по організації роботи евакокомісії, а 27 червня – традиційні змагання невоєнізованих протипожежних формувань промислових об’єктів Автозаводського району.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації