Вхід | Реєстрація

Туристська галявина приймає гостей

Туристська галявина приймає гостей

Вже 48 рік поспіль районним відділом освіти та районним будинком дитячої та юнацької творчості на Новосанжарщині проводяться районні змагання з пішохідного туризму серед учнівської молоді.Цього року у період з 05 по 08 червня 2012 року туристська галявина зустріла юних спортсменів із 22 навчальних закладів району - це 26 команд старшої та середньої вікових груп, всього 203 учасники.

Відмінну підготовку до змагань показали спортсмени із Руденківської, Сухомаячківської, Дубинівської, Малокобелячківької, Маячківської,Нехворощанської загальноосвітніх шкіл та Богданівського, Лівенського, Новосанжарського навчально-виховних комплексів.

Юні туристи показували свою мастерність як у спортивній програмі, так і в конкурсній. Спортивна програма складалася з трьох видів: змагання на дистанції "Смуга перешкод" в особистому заліку та командному, а також у командних змаганнях на дистанції "Крос-похід". Конкурсна програма складалася конкурсу фотографій на туристську тематику, конкурсу знавців охорони життєдіячльності та навичок туризму, конкурсу "Природа і фантазія". 

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Змагання пройшли за сприяння районної державної адміністраці та районної ради. Оргкомітет змагань вдячний за допомогу щодо підготовки та проведення заходу: Остапчуку В.І., директору філії ВАТ "Полтаваобленерго"; Перерві Г.С.,  начальнику управління з експлуатації газового господарства; Харченку М.О., директору ТОВ "Елеватор "Чиста криниця"; Пустовій В.В., директору інкубаторно-птахівничого підприємства; Кобі І.О., начальнику Новосанжарського комбінату комунальних підприємств; Махну С.А., начальнику Новосанжарського РВ УМВС України; Кожухаренку А.М., директору о/т "Орлятко"; приватним підприємцям: Підопригорі С.О., Бульбасі С.В., Трояну І.Г.


Автор: Оксана Дашко, педагог-організатор Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації