Вхід | Реєстрація

Юні миргородці відшукали найвищу точку району

Юні миргородці відшукали найвищу точку району

Гуртківці Миргородської міської станції юних туристів відшукали найвищу точку району. Вони здійснили похід до купки дерев посеред поля непо¬далік села Комишня, - повідомили у прес-службі Миргородської міської ради.

Допомогли їм визначити новий туристичний об'єкт дані топографічних карт та сліди з рештками геодезичної споруди, яка ще донедавна височіла в цьому місці.

Висота цієї точки 178 метрів над рівнем моря. Найвища ж точка Полтавської області в районі селища Опішнє має позначку 202 метри, а найвища України - гора Говерла 2062 метри заввишки.

У рамках експедиції "Прапор Миргорода на вершинах світу" миргородці вже піднімали прапор і у найвищих горах світу - Гімалаях, і на вищій точці Європи - горі Ельбрус на Кавказі, на вищих точках України - горі Говерла в Карпатах.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2012, 16:59 | Миргород | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації