Вхід | Реєстрація

Турки хотіли подивитися Полтаву, а в результаті побачили лише нічний клуб і лікарню

Турки хотіли подивитися Полтаву, а в результаті побачили лише нічний клуб і лікарню

Сьогодні, близько о пів на п’яту ранку, до чергової частики Октябрського райвідділу міліції Полтави за телефоном «102» надійшло повідомлення від мешканців обласного центру про те, що на Театральній площі міста двоє іноземців у стані алкогольного сп’яніння потребують сторонньої допомоги.

На місці міліціонери засталидвох громадян Туреччини, які не розрахували свої сили під час відпочинку та вживання спиртних напоїв і потребують медичної допомоги. Тож правоохоронці викликали службу «103» і каретою швидкої медичної допомоги іноземців було доставлено до 2-ї міської лікарні.

Завідувач терапевтичного відділення 2-ї міської лікарні Полтави Марина Миколаївна Невойт розповіла:

— Громадян Туреччини доставили до лікарні у тяжкому стані вираженої інтоксикації на фоні вживання спиртних напоїв. Одразу були проведені діагностичні та лікувальні заходи, дезінтоксикаційна терапія. На ранок їхній стан здоров’я оцінюється як задовільний. Один із чоловіків проходить дообстеження, інший – чекає на товариша, що б продовжити мандрівку.

Самі ж туристи, Онур 34-х та Зана 35-років, вже дещо оговтавшись від активного відпочинку, розповіли, що приїхали в Україну з Туреччини на фінал футбольного чемпіонату ЄВРО-2012. Паралельно чоловіки знайомилися з українським колоритом, відпочивали у різних містах нашої держави. Вони вже встигли побувати у Одесі та Києві, звідки направлялися у Донецьк на матч «Україна-Франція», який має відбутися сьогодні. Саме на шляху до шахтарської столиці туристи й вирішили погуляти Полтавою. Однак відпочинок у одному із місцевих клубів із активним вживанням спиртних напоїв дещо підірвав здоров’я турецьких громадян, адже один із них навіть не може згадати хронологію минулих подій.

– Ми хотіли подивитися місто, але все, що ми встигли побачити, - це нічний клуб та лікарня, - говорить Онур. – Ми танцювали та вживали спиртне, а потім на вулиці моєму товаришу стало зле. До нас підійшли поліцейські, які викликали невідкладну медичну допомогу.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2012, 18:34 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації