Вхід | Реєстрація

У Полтаві шукали зниклого хлопчика

У Полтаві шукали зниклого хлопчика

Нещодавно до Октябрського райвідділу міліції Полтави зателефонувала стурбована бабуся і розповіла, що дідусь пішов гуляти з онуком. А невдовзі чоловік повернувся і повідомив, що він загубив хлопчика і не може його знайти.

У таких випадках залучається максимальна кількість працівників міліції, силами яких проводяться оперативно-розшукові заходи. Здійснюються перевірки по всіх наявних обліках, притулкам, проводиться пошук на автомагістралях, автостанціях і залізничних вокзалах, надаються орієнтування у засоби масової інформації. Перевіряється кожна інформація щодо можливого місцезнаходження зниклого.

На щастя, до правоохоронців невдовзі із приємною новиною зателефонував полтавець. Він повідомив, що, проходячи парком, побачив дитину, яка була без нагляду дорослих.

«Оскільки було вже за 21-шу годину і шестирічний хлопчик гуляв парком на самоті, я, про всяк випадок, вирішив зателефонувати у міліцію», - згодом повідомив чоловік правоохоронцям.

Ну а далі справа техніки: приїхали стражі порядку, зустріли малюка та повернули його додому.

Бабуся з дідусем щиро дякують міліції і перехожому чоловікові за якісну роботу та небайдужість до чужого горя.


Автор: Світлана Росса, прес-офіцер Октябрського райвідділу міліції міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2012, 11:28 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації