Вхід | Реєстрація

На Глобинщині чоловік ледь не вбив свою дружину

На Глобинщині чоловік ледь не вбив свою дружину

Трагічним виявився День Конституції для однієї із родин Глобинського району. Близько 17-ої години 28 червня в селі Пироги 32-річний непрацюючий селянин, під час сварки, виниклої після спільного розпивання спиртних напоїв, у власному будинку ледь не вбив свою 35-річну непрацюючу дружину. У ході з’ясування стосунків бузувір кухонним ножем спричинив жінці тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення черевної порожнини та ряду непроникаючих порізів шиї. Наразі за життя жінки борються лікарі.

Міліціонери зловмисника затримали, речові докази та знаряддя скоєння злочину вилучили. Відносно підозрюваного вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Чоловікові загрожує від 7-ми до 15-ти років ув’язнення.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2012, 18:30 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації