Вхід | Реєстрація

Свято цього дня завітало і до вихованців центру «Наш дім»

На честь Дня Святого Миколая дітлахам з вадами розумового розвитку вручили іграшки та солодощі, а ще – подарували міні-виставу та провели веселі конкурси. Організатори заходу – міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді – переконують: цим дітям увага та підтримка особливо необхідні, відтак і працюють волонтери з хворими дітьми вже не перший рік.
Переддень зимового Миколая – пора приготувань дорослих та добрих надій дітей. Дітлахи чекають на подарунки, адже знають, що святий відзначає найслухняніших. Діти з особливими потребами – не вийняток. Відтак, і щорічні привітання від волонтерів міського центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді для вихованців навчально-реабілітаційного центру «Наш дім» – справжнє свято.
Цьогоріч півтора десятка дітлахів з вадами розумового розвитку чекали на прихід гостей з нетерпінням.
Лариса Довга, директор навчально-реабілітаційного центру «Наш дім»:
- Наші діти зранку чекали на гостей, на Святого Миколая. Діти дуже задоволені тим, що Миколай приїхав з подарунками.
Та не лише з подарунками прибув до дітей сивочолий святий. Окрім солодощів та м'яких іграшок, волонтери центру соцслужб показали дітям ще й міні-виставу «Хитра киця». Крім того, у програмі заходу – розвиваючі ігри та конкурси для дітлахів.
Сам же Миколай, а у повсякденному житті – волонтер Євген Ворона – роль святого виконує вдруге. Радіє від того, що приносить дітлахам радісні емоції. А от побажання для них – одне.
Євген Ворона? волонтер ПМЦСССДМ:
- Хочу побажати лише здоров'я, все інше буде.
Свято вдалося. Дітлахи отримали позитивні емоції від того, що гості подарували їм гарний настрій, а волонтери радіють, що зробили добро для дітей. Провідний спеціаліст центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді Наталія Олєйнікова переконує: у волонтери йдуть лише за покликом душі.
Наталія Олєйнікова, провідний спеціаліст ПМЦСССДМ:
- Це діти, які мають велике серце, це ті діти, які мають за ідею віддати частинку добра іншому, тому, хто цього потребує.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 14:45 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації