Вхід | Реєстрація

«Святий Миколай» у міліцейській формі завітав до «Любистку»

На свято Чудотворця Миколая працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Київського райвідділу міліції відвідали обласний притулок для дітей «Любисток». Зважаючи на те, що Миколай приносить дітям подарунки і виконує бажання, правоохоронці, привітавши дітей зі святом, порадували їх і приємними подарунками.
Футбольні м’ячі і тенісні ракетки, іграшкові автомати та пістолети, автомобілі і літаки – одним словом все те, чим тішиться дітвора, отримали вихованці закладу в подарунок від міліціонерів до дня Святого Миколая.
Зустрічали гостей також «не з порожніми руками» – вихованці притулку підготували невеличку святкову програму. Були у ній і Святий Миколай з Ангелами, і Чорт, який весь час намагався перешкодити Святому подорожувати по світу та допомагати людям. Чарівними піснями, віршиками і танцями учасники свята здолали злого чорта, звільнивши шлях Миколаю, який і приніс їм багато подарунків.
«Дуже добре, - говорить директор притулку Володимир Гадючко, - що співпраця з Київським райвідділом міліції не закінчується лише ось такими подарунками та привітаннями до свята. Працівники кримінальної міліції у справах дітей у нас часті гості і завдяки їм ми вирішуємо багато питань, які виникають у повсякденній діяльності нашого закладу. Радує те, що наші діти впізнають їх в обличчя – і це, на мою думку, є найкращим показником їхньої роботи».
Найменші вихованці «Любистку» – чотирирічні Костик і Дмитро, – давно мріяли про футбольні м’ячі і хотіли їх отримати від Святого Миколая. Радості малят не було межі, коли поміж усіх подарунків вони побачили м’ячі. Хоча Костику довелося трішки поплакати (помилково його подарунок вручили іншому хлопчику), ситуацію дуже швидко виправили і задоволений малюк пішов до своєї кімнати з омріяним м’ячем. Можливо саме завдяки подарованому м’ячику він колись стане великим футболістом.
На прощання дітвора запросила міліціонерів Новий рік. Діти пообіцяли гостям підготувати яскраву святкову програму в обмін … на святкові подарунки. Вони вже наперед знають, що «Дід Мороз» із Київського райвідділу міліції обов’язково завітає на свято з подарунками.

Автор: Володимир Пасічко, Помічник начальника Київського РВ ПМУ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 14:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації