Вхід | Реєстрація

Житель Хорольщини забив насмерть односельчанина

Житель Хорольщини забив насмерть односельчанина

Нещодавно до міліції Хорольщини від медиків надійшла інформація про доставленого до лікарні побитого чоловіка. Нажаль, попри всі старання лікарів, врятувати чоловіка не вдалося. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть 44-річного громадянина, який був доставлений з одного із сіл району, настала внаслідок черепно-мозкової травми, що потягла за собою крововилив під оболонку та речовину головного мозку.

У ході розслідування міліціонери встановили, що близько 12 години 30 хвилин 12 липня у селі Тарасівка на вулиці Центральній між померлим і місцевим 24-річним трактористом на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків сталася бійка. Стосунки з’ясовували «на кулаках», але навіть так молодший чоловік завдав старшому тяжких травм, які призвели до його смерті.

Наразі міліціонери підозрюваного затримали. Відносно хлопця порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Йому загрожує ув’язнення на строк від 7-ми до 10-ти років. Розпочате досудове слідство.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2012, 11:24 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації