Вхід | Реєстрація

МТС обкрадає своїх користувачів

МТС обкрадає своїх користувачів

 Один з провідних операторів мобільного зв’язку МТС Україна все частіше отримує скарги від своїх користувачів. До редакції Новин Полтавщини звернувся Сергій - обурений абонент мережі МТС.

«Протягом 5 хвилин з мого рахунку безслідно зникло 30 гривень і я вже не міг нікуди телефонувати», - скаржиться він.

За його словами, він нещодавно підключився до нового пакету - Супер МТС Energy.

«Ефект цього пакету полягає в прискореному відборі грошей у абонентів. Не хочеться, щоб абоненти постраждали так як я», - сказав він.

Далі Сергій розповів, що до пакету входять щоденні 20 МБ трафіку. Проте досить перебрати ліміт, як інтернет піде вже по WAP-тарифікації, 6 грн за МБ.

Дані про витрачені мегабайти оновлюються дуже повільно. Наприклад, вийшовши на цілий день в мережу Інтернет з мобільного телефону і перевіривши потім трафік за номером * 101 * 4 #, ви можете дізнатися, що у вас залишилося десяток МБ. Наївні абоненти знову пірнають в Мережу, і тут пастка закривається: рахунок вигорає моментально.

Користувачі розуміють, що зняття коштів затримується не з технічних причин, а з вини МТС.

Також щоразу при поповненні рахунку МТС знімає абонплату у розмірі 8,5 грн, хоча про це раніше не попереджав. А при підключенні нової сім-картки без згоди споживача на нього «вішають» купу платних послуг: ГУДОК, МТС-інфо і новини, прогноз погоди, курс валют і астрологію.

Нагадаємо, протягом тривалих перевірок експерти та АМКУ дослідили, що українці платять за послуги мобільних операторів удвічі більше, ніж європейці.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2012, 13:31 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації