Вхід | Реєстрація

У Полтаві намагалися підпалити офіс Партії регіонів

Представники Партії регіонів разом з правоохоронцями сьогодні в ІА «Новини Полтавщини» (Жовтнева, 45, к.517) терміново о 16:00 проведуть конференцію, на якій розкажуть про спробу підпалу свого офісу. У ніч з 21 на 22 грудня у Полтаві, по вулиці Паризької Комуни, співробітники міліції затримали трьох осіб, які намагалися підпалити офіс обласної організації Партії регіонів. Зловмисники мали при собі ємність з легкозаймистою речовиною. При цьому, один із затриманих уже розлив її, розбивши вікно офісу, а другий – підпалював факел. Третій зловмисник у цей час фіксував усе, що відбувалося, на відеокамеру.
У підпалювачів вилучили ще одну ємність із легкозаймистою речовиною. Наразі усіх трьох затримано. За фактом ведеться перевірка.

Як відомо, за день до подій у Полтаві приблизно такий же факт було зафіксовано у Запоріжжі, де від рук паліїв постраждав офіс Партії регіонів.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 15:17 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації