Вхід | Реєстрація

В Лубнах відзначили День благодійництва і соціального партнерства

21 грудня в Лубнах відбулася урочиста тематична зустріч «Творіть добро – добро плекайте, люди» з нагоди Дня благодійництва. Організаторами свята виступили Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» та Лубенський фінансово – економічний коледж Полтавської державної аграрної академії. Захід спрямовано на утвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності та на підтримку ініціативи громадських організацій. З самого початку тематична зустріч показала себе не тільки як благодійний проект, а і соціальний.
Не дивлячись на фінансово – економічну кризу благодійність стає часткою загальної духовної культури громадян нашої молодої незалежної країни. Багато людей сьогодні беруть участь у справах благодійності та допомагають вирішувати соціальні проблеми. Пріоритетними сферами для благодійників залишаються дитинство, молодь, підтримка людей похилого віку та інвалідів.
Лідія Огієнко, директор коледжу впевнена, що такі акції відроджують в українцях притаманну їм національну рису – милосердя, вміння відгукатися на біль інших, подавати допомогу тим, хто її потребує.
Люди, які робили пожертви, в чиїх серцях віднайшли відгук проблеми інших отримували в цей день щирі слова подяки та шанування.
Особливо активно взяли участь у благій справі молоді люди – вони з розумінням поставилися до проблеми, підготували творчі номери, виставку книжок, цікавилися волонтерською діяльністю.
Під час заходу також відбулося вручення пам’ятних відзнак. Наприклад, одна з груп студентів Лубенського фінансово – економічного коледжу отримала диплом за успішне закінчення курсу «Правда про життя, кохання та секс», що проводився в рамках виховання у молоді нормативної статевої поведінки, Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді здобув першість в номінації: «Найкраще соціальне партнерство 2009 », а обласне рекламно – інформаційне видання «Вісник» було визнано найкращим виданням Лубенщини.
Відтепер планується проводити щороку подібні заходи, бо з’явилася ідея започаткування фестивалю, в ході якого мають підніматися нові актуальні для лубенців теми та відзначатися благодійні і соціальні ініціативи регіону.

Автор: ГО «Твій Світ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 15:17 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації