Вхід | Реєстрація

«Восход» просить суд визнати недійсним свідоцтво на бренд «Укртатнафта»

Товариство з обмеженою відповідальністю компанія "Схід" (Донецьк), яка володіє 96,7% компанії "УТН-Схід", у середині грудня звернулася з позовом у Господарський суд Києва з вимогою визнати недійсним свідоцтво на торговельний знак "Укртатнафта", який раніше використовувала "УТН-Схід" на своїх автозаправних станціях. Позов був поданий у зв'язку з тим, що "УТН-Схід" перестала використати зазначену торговельну марку й почала ребрендинг своїх АЗС.
Як повідомляло агентство, у липні 2009 компанія "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ, Полтавська область) заявила, що "УТН-Схід" порушує зобов'язання з використання бренду "Укртатнафта" на своїх АЗС, зокрема незаконно використовує його на 15 станціях. У серпні "Укртатнафта" вирішила розірвати ліцензійний договір на використання торговельної марки "Укртатнафта" з ТОВ "УТН-Схід". 22 вересня Госпсуд Києва в забезпечення позовів "Укртатнафти" заборонив торгувати на 103 автозаправках мережі "УТН-Схід" при використанні ними бренду "Укртатнафта", а також заарештував майно ТОВ у вигляді цих же автозаправок. На початку жовтня "УТН-Схід" заявила, що Господарський суд Києва зняв арешт із 103 автозаправних станцій компанії. "УТН-Схід" входить у групу компаній "Вік-Ойл", мережа АЗС компанії складається з 114 станцій. Тепер "УТН-Схід" у зв'язку з конфліктом з "Укртатнафтою" переходить на використання власного бренду - "FORMULA".

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 15:20 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації