Вхід | Реєстрація

Мамо, розкажи мені казку

Мамо, розкажи мені казку
Саме під такою назвою проходить виставка робіт учнів Полтавської дитячої художньої школи у Полтавському літературно-меморіальному музеї імені Панаса Мирного. На виставці представлено 24 роботи юних майстрів пензля.
На своїх малюнках вихованці дитячої художньої школи зобразили улюблених героїв українських та російських народних казок, казок народів світу. Виставка триватиме до 15 січня 2010 року.
За словами працівників музею, у зв’язку з закриттям шкіл на карантин відвідуваність виставки дуже незначна. Колектив музею сподівається, що після 22 грудня, коли карантин у школах знімуть, на роботи маленьких художників дитячої художньої школи прийдуть подивитися учні всіх загальноосвітніх шкіл. Роботи, які представлені на виставці малювали діти віком від семи до шістнадцяти років.
Сподіваємося, що незважаючи на холод на вулиці та підвищений рівень захворюваності на гострі респіраторні захворювання, школярі все ж таки зможуть оцінити талант та майстерність своїх однолітків. А подивитися на виставці дійсно є на що.

Автор: Ярослав КАДУК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 14:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації