Вхід | Реєстрація

Юне дарування

Юне дарування

26 жовтня теплого дощового осіннього дня у приміщенні дитячої музичної школи відбувся районний конкурс художників та фотохудожників Новосанжарщини. Метою заходу є виявлення та популяризація кращих митців, а також долучення учнівської молоді до школи образотворчого мистецтва. Конкурс проводився по таких номінаціях, як живопис, графіка, фото та “юне дарування”. Саме в останній номінації перемогу та премію у розмірі 500 гривень здобув Зубашич Максим, вихованець художньої студії “Чарівний пензлик” Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Чорнобай Світлана Володимирівна).

Максим, дійсно, є юним даруванням, адже у свої 16 років має чудові роботи, які є цінними у художньому плані. Свою співпрацю з пензлем та фарбами хлопець розпочав всього-на-всього рік тому, і вже може похвалитися неабиякими досягненнями. Минулого навчального року Максим на обласному конкурсі образотворчого мистецтва “Барвисте перевесло” став дипломантом ІІ ступеня, а на V Всеукраїнській виставці-фестивалі “Обдаровані діти України”  відзначений дипломом лауреата. У вересні цього року хлопець став призером обласного конкурсу “Люби і знай свій край”.

То ж побажаємо Максиму творчої наснаги та нових перемог!


Автор: Дашко Оксана, директор Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації