Вхід | Реєстрація

У Миргороді правоохоронці затримали продавця наркотиків

У Миргороді правоохоронці затримали продавця наркотиків

Протягом останніх двох місяців в місті Миргород 29-річний місцевий чоловік займався збутом особливо небезпечного наркотику – канабіс. Правоохоронці задукоментували незаконну діяльність молодика. Під час затримання спритник неподалік свого будинку намагався черговий раз збути 30 гр канабісу «клієнту». Тож міліціонери затримали чоловіка «на гарячому».

Під час санкціонованого обшуку оселі затриманого правоохоронці виявили паперові згортки з речовиною рослинного походження з дивним надписом «зелені дрова», загальною вагою 1 кілограм, висушене насіння коноплі та маку, шприц об’ємом 5 мл з прозорою рідиною, зовні схожою на ангідрит оцтової кислоти, 15 патронів калібру 9 мм, а також три ножі, схожі на мисливські. Знахідку правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Наразі чоловік заарештований та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Миргородського міськвідділу міліції. Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання та збут наркотичних виробів. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.


Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2012, 11:39 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації