Вхід | Реєстрація

У Зінькові третина виборчих дільниць не змогла провести перше засідання

Сьогодні спливає кінцевий термін, коли кожна з виборчих дільниць повинна була провести своє перше засідання, отримати списки виборців, печатку та все необхідне для повноцінної роботи. Як повідомив Новинам Полтавщини депутат обласної ради від ПР Андрій Козерод, під час засідання окружної виборчої комісії по Зіньківському району, порядок оргпідготовки змінили (щоб отримати печатки, документи треба керівному складу кожної дільниці вирушити до Миргорода).
Для цього Андрію Козероду довелося самостійно забезпечувати фінансування транспортних витрат для перевезення представників дільничних комісій не лише від своєї політичної сили, але й від СПУ, «Нашої України» та інших.
Хоча згідно з законодавством всіма витратами і організаційним, транспортним забезпеченням повинна займатися виконавча влада. «Таке враження, що Зіньківська райдержадміністрація, зокрема, заступник голови РДА Юрій Шніпенко умисно все роблять для зриву виборів. Кажуть, ми нічого не знаємо, коштів немає - нехай керівники виборчих штабів про це турбуються», - повідомив Новинам Полтавщини заступник голови районного виборчого штабу ПР Сергій Сень. У підсумку десяток дільниць (у Зінькові їх 45) так і не змогли отримати необхідних документів та провести своє перше засідання.
За словами Сеня, коли «регіонали» своїм транспортом все ж забезпечили перевезення представників більшості дільниць до Миргороду, Шліпенко «приписав» собі ці заслуги, мовляв це все робиться завдяки йому...

Автор: www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 14:20 | Зіньків | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації