Вхід | Реєстрація

В Лохвицькому районі горіла церква

В Лохвицькому районі горіла церква

10 листопада  о 03:30 на лінію екстреного виклику «101» міста Лохвиці надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні Української православної церкви. На місце події одразу було направлено чергове відділення  державної пожежно-рятувальної частини №26.

Як з’ясувалося горіння відбувалося в алтарі церкви і вогонь розповсюджувався по перекриттю. В зв’язку з сильним задимленням рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

Вогнем знищено дерев’яне перекриття церкви на площі 7 квадртних метрів, пластикову обшивку алтаря на площі 36 квадратних метрів, одну чашу, п’ять ікон, кондиціонер та службові приналежності.

Вогнем пошкоджено пластикову обшивку перекриття на площі 40 квадратних метрів, електричний лічильник, дві ікони, одну біблію, світильник.

Збитки та причина пожежі – встановлюються.  В гасінні приймало участь 1 відділення державної пожежно-рятувальної частини №26.

Завдяки своєчасному повідомленню і оперативності працівників МНС церкву врятовано.


Автор: ТУ МНС у Полтаввській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2012, 14:22 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації