Вхід | Реєстрація

Вдалий виступ рукоборчинь на Всеукраїнських змаганнях

Вдалий виступ рукоборчинь на Всеукраїнських змаганнях

24 листопада в Дніпропетровську відбулися Всеукраїнські змагання з армспорту в яких взяли участь і кобеляцькі рукоборці, а точніше рукоборчині – Яна Назарько, Альбіна Іваненко і Вікторія Парагіна.

Приємно відзначити те, що максимальний результат у надважкій боротьбі був показаний дівчатами, навіть у міжзмагальний період, тобто без планової підготовки під конкретний чемпіонат. Так у ваговій категорії до 50 кг Вікторія Парагіна посіла друге місце, лише в додатковому фіналі поступившись в боротьбі на правих руках спортсменці з Дніпропетровська Ілоні Волковій. Яна Назарько у ваговій категорії до 65 кг теж посіла друге поступившись у чисто Полтавському фіналі Юлії Калашніковій, яка зараз виступає за Полтавську команду з армспорту. А от Альбіна Іваненко не залишила нікому шансів на перемогу, здолавши всіх суперниць і виборола золоті нагороди лівою та правою у ваговій категорії до 65 кілограм, причому потрібно зазначити що тренуючись Альбіна поставила собі за мету перейти з категорії +70 в категорію 65 і дотримала свого слова, зменшивши свою вагу на 13 кг.


Автор: Артем Письмак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2012, 14:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації