Вхід | Реєстрація

Через пожежу родина із трьома дітьми лишилася без домівки

Через пожежу родина із трьома дітьми лишилася без домівки

О 11:10 2-го січня в селі Луки Лохвицького району сталася пожежа у житловому будинку, де проживала мати із трьома дітьми. Займання стріхи замітила сусідка та зателефонувала у державну пожежно-рятувальну частину №26 міста Лохвиці, яка знаходиться на відстані 26 кілометрів від їхнього села. Рятувальники терміново виїхали на виклик та приступили до ліквідації пожежі, також на допомогу прибув пожежний автомобіль із місцевого підприємства ТОВ «Амарант».

Вогнем було знищено покрівлю на площі 8 кв. м та перекриття на площі 15 кв. м, а також домашнє майно. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Збитки від пожежі наразі встановлюються.


Автор: ТУМНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2013, 12:16 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації