Вхід | Реєстрація

Нехтування правилами експлуатації пічного опалення призвело до загибелі двох людей

О 17:10 3 січня у флігелі приватного помешкання жителя села Новоселівка Полтавського району сталася пожежа. Пожежу побачили сусіди та визвали рятувальників. Вогнеборці державної пожежно-рятувальної частину №4 відразу виїхали за викликом та приступили до ліквідації пожежі.

На місці пожежі було виявлено тіло 65-річного господаря та його 52-річної співмешканки. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Виявилося, що загиблий разом із своєю співмешканкою на зимовий час, задля економії опалювальних матеріалів, перебралися із житлового будинку до маленького флігеля. До того ж опалювання пічкою вони здійснювали усіма підручними матеріалами такими як папір, старі ганчірки та гума.

Вогнем було знищено шиферну покрівлю, дерев’яне перекриття на площі 20 квадратних метрів, а також домашнє майно. Збитки наразі встановлюються.


Автор: ТУМНС Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2013, 09:19 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації