Вхід | Реєстрація

У Полтаві пес катається у автобусах і шукає свого хазяїна

У Полтаві пес катається у автобусах і шукає свого хазяїна

На маршруті «Кільцевий» у Полтаві з'явився чотириногий пасажир. Худий пес з дуже сумними очима заходить в автобус і вдивляється в очі пасажирам, ніби шукає когось.

Пасажири автобуса в один день помічали собаку в різних кінцях міста. Спочатку вони бачили як пес сів на зупинці «Великотирнівська» і вийшов в районі 4-ої поліклініки. І того вечора ініш люди бачили як він чекав транспорту вже на зупинці «5 школа», зовсім в іншому районі Полтави. Про це розповідають активісти зоозахисної організації «Право на життя».

Судячи із зовнішнього вигляду собаки, вона не перший день поневіряється - дуже худа. А коли люди намагаються її погодувати, з'їдає маленький шматочок, а решту ретельно зариває під деревом.

Вигляд у «мандрівника» доглянутий, вона навіть з нашийником: так що він або загубився, або був кинутий хазяїном. Зоозахисники готують листівки для розклеювання по місту, щоб знайти колишнього хазяїна або когось, хто бажає на якийсь час прихистити нещасного пса.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2013, 17:29 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації