Вхід | Реєстрація

У Полтаві розшукали неповнолітню, яка 20 діб не була вдома

У Полтаві розшукали неповнолітню, яка 20 діб не була вдома

Майже тиждень чекала мати дзвінка від своєї 17-річної доньки, яка поїхала з Диканського району до Полтави на навчання та загадково зникла. Телефон дівчини не відповідав, полтавські друзі її не бачили, а на навчанні вона не з’являлася. За допомогою жінка звернулася до Диканського райвідділу міліції. Через тиждень правоохоронці повідомили матері радісну звістку, що дитина знайшлась.

«Після заяви до міліції було відкрито кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства, - говорить Ігор Рудь, перший заступник начальника Полтавського міського управління міліції міста Полтава, - перевірялося коло знайомств дівчини, вивчалися характеристики за місцем мешкання та навчання. В результаті оперативно-розшукових заходів дівчинку було знайдено. Весь цей час вона проживала в одному із сіл Полтавського району в будинку зі своїм знайомим. Ми забрали дівчину до Київського райвідділу міліції та повідомили батькам.»

Як пояснила сама неповнолітня, у неї виникли проблеми з житлом, тому прийшлося пожити деякий час у знайомого. «Мені сказала донька господарки вибиратися з квартири, де я винаймала кімнату, - говорить дівчина, - я розгубилася і не хотіла засмутити маму такою звісткою, тому переїхала пожити певний час у свого товариша. Телефон забула на квартирі, а тому не могла зателефонувати рідним.»

Які б не були причини такого вчинку, матір дівчинки пережила нелегкий час. «Я вже не знала що й думати, боялася, щоб нічого не трапилося, адже так на довго вона ніколи не зникала, - говорить мама, - дякую міліції, що розшукали нам нашу доньку! Сподіваюся, що такого більше ніколи не повториться!»


Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2013, 15:28 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації