Вхід | Реєстрація

У ДТП під Полтавою загинули три людини

У ДТП під Полтавою загинули три людини

Близько 8-ї години 13 січня на 42-му кілометрі автодороги Мала Рублівка-Полтава сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій три людини загинули та одну тяжко травмовано.

За попередньою інформацією, у напрямку міста Полтави рухався автомобіль «Шевроле-Епіка», під керуванням 46-річного полтавця. У легковику, крім водія, знаходилися ще три пасажири. На заокругленні дороги вище зазначеного кілометру водій легкового автомобіля не справився із керуванням, внаслідок чого автівку «винесло» боком на зустрічну смугу, якою у цей час, за маршрутом Полтава-Суми, рухався пасажирський автобус «Вольво», під керуванням 45-річного полтавця. У салоні автобусу знаходилися сім пасажирів: 2 чоловіки та 5 жінок. Водій автобусу прикладав максимум зусиль, аби не допустити ДТП. Однак аварії уникнути, на жаль, не вдалося.

Унаслідок зіткнення транспортних засобів три пасажири (жінка та два чоловіки) легкового автомобіля загинули на місці пригоди. Їх особи наразі встановлюються. А водія «Шевроле» каретою швидкої медичної допомоги доставили до полтавської лікарні у тяжкому стані.

Щодо автобуса «Вольво», то ні його водій, ні пасажири не постраждали. Після ДТП полтавська фірма-перевізник направила на місце трагедії інший автобус марки «Мерседес», яким пасажири продовжили поїздку за маршрутом.

Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група міліції. За фактом трагедії розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), у ході якого слідчий ретельно вивчить усі обставини та причини трагедії та надасть їм адекватну юридичну оцінку.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2013, 16:04 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації