Вхід | Реєстрація

Нові чемпіони Кобеляцького району з боротьби на руках!

Нові чемпіони Кобеляцького району з боротьби на руках!

12.01.13 в залі Аграрного ліцею розпочали спортивний сезон 2013 року рукоборці.  В змаганнях взяли участь 14 команд району. Рукоборці змагалися в трьох категоріях серед чоловіків і в трьох категоріях серед дівчат. Потрібно відзначити, що в порівнянні з минулими роками, рівень підготовки рукоборців був дуже потужним. Як сказав один з учасників змагань: «Ого, так тут одні мастера!».

І дійсно молодь, яка ще рік тому рівнялась на чемпіонів, в цьому році перемогла  чемпіонів. В особистому заліку за сумою боротьби на лівих і правих руках у ваговій до 50 кг серед дівчат третє місце посіла Валерія Величко, друге Даша Сабадир, чемпіонкою стала Тетяна Бердник, у ваговій до 55кг третє місце посіла Альона Цікура, другою стала Валерія Тищенко, чемпіонкою Лілія Петренко, у ваговій +55 кг третє місце посіла Юлія Калашнікова , друге місце виборола  Яна  Назарько, чемпіонкою стала Марина Шуліка. Серед чоловіків у ваговій категорії до 60 кг третє місце посів Крецу Максим, друге Олег Жембей, чемпіоном став Олександр Дергунов, у ваговій до 80 кг третє місце посів Вадим Халява, друге Володимир Голтвянський, чемпіоном став Олександр Омельченко, у ваговій понад 80 кг третє місце виборов ветеран спорту Михайло Гордійко, другим став Ігор Любавін, чемпіоном Едуард Білокінь.

У командному заліку з перевагою лиш в один бал перемогу здобула найчисельніша об’єднана команда села Котовське-Бутенки, друге місце за командою села Підгори, третє місце за командою Аграрного ліцею, 4 – Дашківка, 5 – Червоні Квіти, 6 – Іванівка, 7- Динамо, 8-Озера, 9-Канави, 10-Радянське, 11-Шенгури, 12-Світлогірське,13-Дрижина Гребля, 14-Білики. За результатами даних змагань будуть сформовані збірні команди, які представлятимуть Кобеляцький район на обласних чемпіонатах серед дорослих, юнаків та юніорів, що проходитимуть 2 та 22 лютого в Полтаві.


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2013, 10:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації