Вхід | Реєстрація

Вночі, 11 січня у місті Кременчуці під час пожежі загинула людина

Вночі, 11 січня у місті Кременчуці під час пожежі загинула людина

11 січня 2013 року о 01:26  на пульт оперативно - координаційного центру міста Кременчук надійшло повідомлення про те, що по вулиці Кіровоградській горить житловий будинок. Пожежу помітила сусідка, вона і викликала рятувальників.
На місце події відразу виїхало 2 відділення ДПРЧ-6 та 1 відділення ДПРЧ-5.

Під час ліквідації пожежі, було виявлено бездиханне тіло власника оселі, громадянина 1929 року народження. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замкнення електромережі електричної грілки.

З початку 2013 року на Полтавщині виникло 28 пожеж, в наслідок яких постраждало 5 осіб, з них 2-є дітей.  На місці події виявлено тіла 5 -х осіб.

Начальник Управління Держтехногенбезпеки у Полтавській області полковник служби цивільного захисту Олег Горбенко звертається до жителів Полтавщини дотримуватись правил пожежної безпеки у приватних помешканнях.

Шановні громадяни! Бережіть своє життя та життя оточуючих. Слідкуйте за справністю електричних мереж. Не лишайте без нагляду розтоплені печі та ввімкнені електрообігрівальні прилади. Будьте обережні під час використання відкритого вогню, не паліть в будинках, особливо в нетверезому стані.

Пам’ятайте! Безпека розпочинається з кожного із вас особисто. Лише неухильне дотримання правил пожежної безпеки допоможе вам уникнути непоправного лиха, уберегти близьких і рідних.


Автор: УДІТБ у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2013, 17:02 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації