Вхід | Реєстрація

Кременчук: під час пожежі у підвалі врятовано безхатченка

О 14:43 13-го січня у підвальному приміщенні житлового будинку по вулиці Київській міста Кременчука виникла пожежа. Виклик надійшов від мешканців дев’ятиповерхівки, які побачили що із підвалу підіймаються клуби диму. Прибувши на місце події  рятувальники провели розвідку і виявили у задимленому підвалі будинку громадянина. 49-річний чоловік лежав на тліючому матраці. Безхатченка винесли на свіже повітря, де його чекала карета швидкої допомоги. Прийшовши до свідомості чоловік відмовився від медичного огляду. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. В гасінні пожежі приймало 1 відділення державної пожежно-рятувальної частини №5.

Ми проводимо спільні рейди разом із співробітниками житлово-комунального господарства по підвальним приміщенням багатоповерхівок – говорить начальник відділу цивільного захисту  міста Кременчук Віталій Навроцький, - і фактично 90 відсотків таких будинків мають грати та надійні двері у підвалах. Але безхатченки знаходять можливість пробратися до деяких підвальних приміщень і оселяються там. На жаль таке сусідство часто призводить до пожеж.


Автор: ТУМНС Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2013, 11:22 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації