Вхід | Реєстрація

Зі снігу витягли вантажівку із цирконієм, що слідувала до Франції

Увечері 15-го січня до державного пожежно-рятувального посту № 2 міста Глобине зателефонував чоловік і повідомив про те, що його вантажний автомобіль з’їхав до кювету та потребує допомоги. По прибутті на місце події з’ясувалося, що вантажний автомобіль слідував до Франції. Вантажівка перевозила цирконій. Зі слів водія стало відомо, що поблизу села Кагамлик на зустрічну смугу виїхав легковик. Водію вантажівки, аби уникнути зіткнення, прийшлося маневрувати. В результаті автомобіль занесло до кювету. На щастя водій та вантажний автомобіль не постраждали, але самостійно вибратися із кювету водій не зміг. Спочатку чоловік пішов шукати допомогу до найближчого села, але там відповідної техніки не виявилося. Аж тоді він вирішив зателефонувати до рятувальників і попросив допомоги. Аби витягти вантажівку місцевий цегляний завод ПВП «Будматеріали» та Райавтодор міста Глобине надали два КрАЗи. Ще виявилося, що у водія понизився  гемоглобін тож він попросив рятувальників привезти йому декілька плиток чорного шоколаду. На ранок 16-го січня вантажівку витягли на автошлях і вона відправилася далі по запланованому маршруту.


Автор: ТУ МНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2013, 11:34 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації