Вхід | Реєстрація

Зіньківський район: чоловік удруге ледь не загинув через згубну звичку палити в ліжку

Зіньківський район: чоловік удруге ледь не загинув через згубну звичку палити в ліжку

21-го січня о 10:30 до державної пожежно-рятувальної частини № 12 поступив виклик про те, що в селі Лютенські Будища у житловому будинку виникла пожежа. Зателефонували до рятувальників сусіди, які побачили, що із вікон будинку підіймається дим. До приїзду пожежних вони вивели із будинку 82 річного господаря та намагалися самотужки загасити полум’я. Прибувши на місце події рятувальники швидко ліквідували пожежу.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем при курінні власника будинку. Також з’ясувалося, що у вересні минулого року рятувальникам уже приходилося гасити пожежу у цьому будинку. І причина тоді була такою ж самою. Чоловік похилого віку уже вдруге через паління в ліжку ледь не лишився життя.

Вогнем пошкоджено диван, постільну білизну та домашнє майно. Збиток від пожежі склав 10 000 гривень. Врятовано житловий будинок на суму 60 000 гривень. На ліквідації працювало 6 рятувальників та 2 одиниці спеціальної техніки.


Автор: ТУ МНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2013, 12:53 | Зіньків | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації