Вхід | Реєстрація

Через ожеледицю у Полтаві зупинилися тролейбуси

Через ожеледицю у Полтаві зупинилися тролейбуси

Зранку полтавцям дістатися до роботи було проблематично. Дощ і невеликий мороз перетворили вулиці і тротуари на суцільний лід. Але маршрутки прийшлося відвойовувати через великий наплив конкуренції - через обледеніння проводів у Полтаві зупинилася більшість тролейбусів. Дощ, який зразу замерзає, не дозволяє бригадам почистити контактну мережу і повністю відновити рух тролейбусів.

А служби таксі або взагалі не відповідали на дзвінки або просили почекати машину годину - півтори.

Про проблему з тролейбусами повідомив начальник КП "Полтаваелектроавтотранс" Євгеній Зайцев, передає Укрінформ.

«Дощ в мороз відразу осідає наконтактній мережі у вигляді льоду. Бригади чистять дроти, але дощ продовжує моросити. Вже майже розчистили мережу в районі кільцевого маршруту та в районі Інституту зв`язку. Якщо сьогодні не розчистимо, то завтра машини виїхати не зможуть, оскільки за прогнозами мороз посилиться», - розповів Зайцев.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2013, 13:49 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації