Вхід | Реєстрація

Приревнував і ледве не зарубав

Приревнував і ледве не зарубав

В одному з сіл Миргородського району 52-річний чоловік сокирою наніс удар по голові своїй 61-річній співмешканці під час сну, в результаті чого пенсіонерка опинилась в травматологічному відділенні Миргородської центральної районної лікарні.

19 січня, о 21 годині, до чергової частини Миргородського міськвідділу міліції по телефону «102» від лікаря приймального відділення Миргородської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до травмпункту ЦРЛ каретою швидкої допомоги з тяжкими тілесними ушкодженнями у вигляді рубленої рани голови та відкритого перелому кісток черепа, в стані алкогольного сп’яніння доставлено 61-річну жительку Миргородського району.

Поранену жінку у її власному будинку, в кімнаті, на ліжку виявив 30-річний сусід потерпілої. Він і викликав лікарів.

52-річний співмешканець потерпілої зізнався правоохоронцям, що це він «приклав руку» і розповів, що того вечора вони з дружиною сіли вечеряти. В цей час до них завітав 30-річний сусід з пляшкою «оковитої». За столом між співмешканцями виникла сварка, бо господарю здалися підозрілими прояви симпатії з боку сусіда-молодика до його «коханої». Образившись на слова чоловіка сп’яніла жінка встала з-за столу і пішла спати, а 30-річний сусід (щоб уникнути бійки з суперником) вийшов на подвір’я покурити. Повернувшись до будинку молодик побачив, що в кімнаті, на ліжку сидить його знайома з закривавленим обличчям, біля неї стоїть її співмешканець і тримає в руці сокиру.

«Не хотів я її вбивати, все через ревнощі. Коли зайшов до кімнати і побачив на ліжку дружину, мені здалось, що поряд з нею спить молодий сусід. Пам’ятаю як брав сокиру, а що було потім…» - виправдовувався чоловік перед правоохоронцями.

Чоловік кається, бо тепер йому доведеться відповідати не тільки перед законом, а і перед власною совістю.

Наразі розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція даної статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Лариса Петренко, помічник начальника Миргородського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2013, 16:02 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації