Вхід | Реєстрація

На Полтавщині браконьєри вбили вагітну лосиху

На Полтавщині браконьєри вбили вагітну лосиху

27 січня на території Миргородського УТМР поблизу села Семеренки Миргородського району невідомими браконьєрами нахабно вбито дорослу лосиху. На місце злочину виїхали працівники УМВС Зіньківського та Миргородського районів та прокуратура Миргородського району. Під час розчину тварини, вагою понад 500 кг, фахівці знайшли в її череві ембріон. Дії зловмисників нанесли непоправну шкоду, адже разом із дорослою твариною вбили ще й майбутнє потомство. За фактом злочину ведеться слідство.

Якщо правоохоронцям вдасться знайти винних, на них буде накладено штраф за порушення Правил полювання відповідно до ч.2 ст.85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мисливському господарству браконьєри мають відшкодувати нанесені збитки — 30 тис. грн ( самка лося 20 тис. грн. і ембріон 10 тис. грн.). Крім того, порушник позбавляється права полювання терміном на 3 роки з вилученням зброї та має сплатити завдані державі збитки від 60 до 120 неоподаткованих мінімумів.

Свідків та очевидців браконьєрського вбивства, просимо повідомити управління лісового та мисливського господарства за номером «гарячої лінії» (0532)584017.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2013, 16:32 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації