Вхід | Реєстрація

Студенти Лохвиччини вивчали права людини

Студенти Лохвиччини вивчали права людини

Днями  в Лохвицькому медичному училищі студенти обговорювали тему толерантності. У дружньому колі спілкувалися представники студентського самоврядування, актив училища, викладачі та представники Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ».  Студентська молодь зібралася, щоб обговорити актуальні питання – основні права людини, що таке толерантність і чи потрібно бути толерантним.  Організаторами заходу виступили адміністрація навчального закладу та волонтери ПОМГО  «Твій Світ ». 
Олександр Чепур, голова молодіжної громадської організації «Твій Світ» говорить: «В ході дискусії кожен  бажаючий міг висловити свої власні думки щодо розуміння поняття «права людини» та їх важливості у житті сучасної людини».

Студенти були налаштовані на серйозні розмови, та організатори запропонували практичні вправи та ігри, які мали приховану мету – кожен із учасників повинен був з’ясувати для себе поняття толерантності та перевірити власний рівень цієї якості за допомогою опитування.

Заступник директора училища, психолог Світлана Григорівна Лесик  підсумовує зустрічі громадських активістів і студентів: « Кваліфіковані тренери запропонували студентам розв’язати штучно створені ситуації на тему толерантності та прав людини. У дискусіях молодь виявила активність, винахідливість, і толерантність.»   
Олександр Чепур також нагадав, що заходи відбуваються в рамках проекту «Молодіжний дебатний центр «Дитяча рада прав людини» за підтримки Фінського Фонду Місцевого Співробітництва і на даному етапі триває робота зі студентською молоддю Полтавщини.

Одна зі студенток міркує: «Я вважаю що кожна людина має бути толерантною: в першу чергу терпеливою і думати про інших, допомагати стороннім, поважати права інших! Любіть і цінуйте кожну людину!»

Даний захід є продовженням ініціативи  «Студентське життя  – простір  толерантності»,  який вже давно вийшов за рамки проекту та став молодіжним рухом.  Також того дня студенти отримували  тематичні буклети і флаєри, виготовлені в рамках проекту.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2013, 13:59 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації