Вхід | Реєстрація

Полтавська Зимова Республіка завершилась

Полтавська Зимова Республіка завершилась

Із 1 по 3 лютого у селі Олефірівка Миргородського району проходила ІІ регіональна Зимова Студреспубліка.
Орг-діяльнісна гра зібрала 64 учасники з Полтави та Кременчука. Провідною її темою цьогоріч визначили тезис «Як стати успішним ТОП-менеджером в умовах передових трендів майбутнього».

– Як показує практика, усі невдачі нашої країни залежать від її менеджменту, тобто управління, – пояснив вибір теми Олег Слизько, голова ПОО ВМГО «Студентська республіка». – Тому, ми зібралися, щоб дати початок вихованню справжніх керівників високої ланки. Ми впевнені, що само розвиваючись зможемо стати якісними управлінцями, а разом із тим змінити напрямок нашої держави на шлях дійсного росту.

Протягом трьох днів і проведених семи пленумів групи намагалися зрозуміти для себе та спроектувати наступні завдання: «через що пройшов нинішній топ-менеджер на шляху до своєї посади», «передові тренди майбутнього, що однозначно впливатимуть на топ-менеджмент», «сфера діяльності керівника вищої ланки», «сценарій власного шляху до високої посади», «мій проект майбутнього», який під своїм керівництвом кожна з груп-учасниць представила наприкінці.

Мозкові навантаження замінювалися релаксами та факультативами, котрі проводили фахівці у сфері менеджменту. Ділилися своїм досвідом із молоддю Володимир Мась, Топ-менеджер компанії «Нова пошта» і Тетяна Костишина, професор, завідуюча кафедри управління персоналом і економічної роботи ПУЕТ. Примітно, що відвідав полтавську гру й Національний Лідер Студреспубліки Павло Вікнянський, що надало їй більшої відповідальності та вагомості. Надзвичайно корисним став його факультатив під назвою «Вплив Студреспубліки на майбутнє України».

За остаточними результатами найбільше балів отримав полтавець Євген Павлов з університету економіки і торгівлі. Окрім призів від спонсорів, він отримав можливість безкоштовно відвідати Всеукраїнську Студреспубліку.

– Перемога – це була моя мета і я показав себе на гідному рівні, – прокоментував Євген. – Дякую командам, від них також багато що залежить. Жаль, що гравці інколи не розуміли один одного і тому виникала непродуктивна робота, але робота поза, так званою, зоною комфорту дуже мотивує та бадьорить. Саме в такій атмосфері народжуються геніальні речі. Ці 3 дні стали для мене незамінним досвідом.

Організатори та учасники щиро вдячні за підтримку та допомогу Відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА, Полтавському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Виконавчого комітету Полтавської міської ради, а також нашим спонсорам: компаніям «Телетрейд», «Юліс», «Тріолан» та анти-кафе «Посиделки».


Автор: Олександра Сиротенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації