Вхід | Реєстрація

Чи варта життя крупорушка?

Чи варта життя крупорушка?

Одного вечора до Миколи прийшов на підпитку його двоюрідний брат Іван, який давно славився, як то кажуть, характером «із перцем». Чоловік почав вимагати у родича повернути йому крупорушку. Микола повідомив, що не брав її і не знає де вона. На цьому ґрунті між родичами почалася сварка. Іван не вгамовувався і почав нишпорити по господарству брата, шукаючи крупорушку. Коли ж пошуки результату не дали, гість накинувся на господаря з кулаками. Але Микола не хотів бійки, тож просто захватив агресивного родича і тримав, аби той заспокоївся. Раптом Іван затих і перестав подавати ознаки життя. Чоловік викликав швидку. Лікарі швидко прибули на місце події, але чоловік був у же мертвим, тож вони констатували його смерть і повідомили міліцію.

Тіло чоловіка було доставлено до лубенського бюро судово-медичних експертиз для встановлення причини смерті. За висновком фахівців, чоловік помер унаслідок раптової серцевої недостатності на ґрунті нервового перенапруження та зловживання алкоголем.

Ураховуючи вище викладене, міліція радить не зловживати алкоголем, тримати емоції під контролем, поважати один одного і цінувати життя.


Автор: Оксана Циганник, помічник начальника Лубенського МВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2013, 14:25 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації