Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі рукоборці юнацьким складом на дорослому чемпіонаті Полтавської області посіли друге місце!

Кобеляцькі рукоборці юнацьким складом на дорослому чемпіонаті Полтавської області посіли друге місце!

Кобеляцькі рукоборці у досить напруженому протистоянні на Чемпіонаті Полтавської області з армспорту серед  дорослих у буквальному сенсі слова вибороли друге командне місце, залишивши позаду команди Кременчуцького, Глобинського, Хорольського, Козельщинського, Полтавського районів, команди Полтава-молодь. Перемогу здобула збірна команда Полтави. Команда Кобеляцького району,  що складалася на 99 відсотків з юнаків, представників Підгорянської, Бутенківської, Білицької, Кіровської  сільських рад та міста Кобеляки.  В особистому заліку серед чоловіків у ваговій до 55кг Максим Крецу посів 3 місце, Олександр Дергунов до 60 кг на праву руку 3 місце, у ваговій до 65 кг Володимир Голтвянський 2 місце, Віктор Дикопавленко – 6 місце, у ваговій до 70 кг Володимир Колінько – 7 місце, у ваговій до 80 кг Омельченко Олександр – 3 місце, у ваговій до 90 кг Артем Письмак – 1 місце, у ваговій до 100 кг Анатолій Андрейко – 4 місце. Серед дівчат Тетяна Бердник – 2 місце, Валерія Тищенко – 1 місце, Петренко Ліля – 2 місце, Марина Шуліка – 1 місце, Тищенко Аня – 2 місце, Петренко Ніна – 1 місце, Яна Назарько – 3 місце, Валерія Размясова – 2 місце.  23 лютого повний юнацький склад збірної Кобеляцького району буде боротись за чемпіонство на Чемпіонаті Полтавської області серед юнаків, а в особистому заліку спортсмени будуть боротися за місце в збірній області на Чемпіонат України, що пройде на березі Чорного моря в 28-30 березня в Севастополі.


Автор: РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2013, 14:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації