Вхід | Реєстрація

Під час пожежі врятовано 17-тирічну дівчину та евакуйовані 5 мешканців будинку

Під час пожежі врятовано 17-тирічну дівчину та евакуйовані 5 мешканців будинку

07 лютого о 06:22 на території Автозаводського району міста Кременчука по вул. Довженка виникла пожежа у квартирі на першому поверсі двоповерхового будинку. На час виникнення пожежі у квартирі знаходилася сімнадцятирічна дівчина. Вона прокинулася від їдкого диму. Вийти із кімнати не було ніякої можливості, бо вогонь охопив кухню яка знаходилася біля дверей її спальні. Дівчина кинулася до вікна, але на них були встановлені грати. Опинившись у пасці вона почала кликати на допомогу. На щастя в цей час на вулиці були перехожі які відгукнулися на крики. Декілька чоловіків, до прибуття рятувальників, підірвали та відігнули грати аби дівчина могла протиснутися через них. Потерпілу відразу направили до лікарні із отруєнням чадним газом, а також з незначними порізами на ногах від битого скла.

Коли рятувальники прибули на місце пожежі негайно приступили до її ліквідації та евакуації людей із задимленого будинку. Всього було евакуйовано п’ятеро людей у тому числі семирічна дитина.

Пожежу ліквідовано о 08:20. Внаслідок пожежі вогнем знищено побутові та домашні речі, вхідні двері та два вікна. Наразі причина та збитки пожежі встановлюється. У ліквідації пожежі брали участь 9 рятувальників та 3 пожежних автомобілі державної пожежно-рятувальної частини № 5 та №15 міста Кременчук. В зв’язку з сильним задимленням рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.


Автор: ТУМНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2013, 17:44 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації